Magacin

Čelična konstrukcija magacina nije se održavala niz godina – samo je povremeno osvežavan gornji sloj farbe u dostupnim delovima.

Zarđala konstrukcija je morala odmah da se tretira, zbog same oslabljene jačine metalne konstrukcije. U novembru 2016. godine je počeo tretman, uključujući pripremu pranjem vodom pod visokim pritiskom da bi se odstranili ljuspajuća rđa i farba.

Goliath leader

Goliath Leader(IMO 9357315) je prevoznik vozila konstruisan 2008. godine. Njegova ukupna dužina je 200 metara a širina trideset metara, ukupne nosivosti 57,692 tone. Ovaj brod je podlegao inspekciji, kao dela svakodnevnog održavanja radi monitoringa zaštite od korozije određenih farbanih površina.

PLUTAJUĆI POKLOPAC NAFTNOG REZERVOARA

Klijent je energetska infrastrukturna kompanija koja pruža usluge skladištenja i prevoza kao i lučke usluge za energetske proizvode domaćim i inostranim mušterijama. Kompanija je osnovana 1968. godine i ima desetine velikih čeličnih rezervoara. Blizina morskoj obali i električne termo-elektrane na ugalj su odgovorni za ubrzani proces rđanja i češće mere održavanja.