You are here:

Pierre FABIANI
Inženjer Centralne visoke škole Lille
Osnivač & Predsednik Generalni Direktor RUSTABOUT

REČ PREDSEDNIKA

Od 1973. godine proveo sam ceo moj radni vek u Francuskoj i u inostranstvu u grupi TOTAL, najpre u istraživanjima/eksploataciji, kao i u rafinaži i hemiji, gde sam rukovodio odelenje profesionalnih farbi, posebno marke anti-korozivnog materijala Freitag.

2017. godine sam imao privilegiju da se upoznam sa revolucionarnim kvalitetima proizvoda CORRIZON i da osnujem RUSTABOUT, ekskluzivnog distributera u brojnim zemljama Evrope, u Rusiji, Centralnoj Aziji i Africi.

CORRIZON BASE, usavršen i proizveden u firmi GREEN-ICPS, je ekološki proizvod na bazi vode koji omogućuje tretman problema korozije svih metala – osim bakra – istovremeno preventivno i terapeutski. Njegove očigledne prednosti u odnosu na konkurenciju su :

  • Izuzetno veliki kapacitet pokrivanja od 20 do 30 m² po litru ;
  • Veoma jednostavna priprema površine čišćenjem vodom pod pritiskom i primena bez ikakve zaštitne opreme ;
  • U sistemu farbanja, CB efikasno zamenjuje uobičajene primarne podloge i predstavlja, kada je osušen, konačnu mat crnu boju.  Nakon toga se može premazati svim klasičnim farbama (epoxy …) sledeći posebne želje klijenta ;
  • Trajanje zaštite 2 do 4 puta duže od konkurencije ; u zavisnosti od upotrebe. Što predstavlja manje redovnog održavanja;
  • Ovo je jedini proizvod protiv korozije koji je dobio Zlatno Odličje kalifornijskog Ministarstva zdravlja.

Konačno, novi proizvod CORRIZON CONCRETE je uspešno prošao seriju testova u zaštiti starih betona, kako bi se izbegla pucanja prouzrokovana širenjem unutrašnje metalne armature izazvane korozijom. Radi se o jedinom poznatom proizvodu koji specifično odgovara ovoj nameni CORRIZON CONCRETE.