You are here:

POLITIKA KVALITETA, ZAŠTITE OKOLINE I BEZBEDNOSTI 2019

GREEN ICPS VISOKO CENI KREIRANJU VISOKO KVALITETNIH PROIZVODA ZA ELIMINACIJU I ZAŠTITU OD KOROZIJE KOJI SU NEŠTETNI ZA OKOLINU I BEZBEDNI ZA UPOTREBU (NE SADRŽE OPASNE MATERIJE, NA VODENOJ BAZI) I KOJI ZADOVOLJAVAJU ZAHTEVE I OČEKIVANJA KLIJENATA.

Da bi to postigla, naša firma održava kombinovani sistem upravljanja kvalitetom, ekološkim uslovima, uslovima bezbednosti i zdravstvene zaštite, prema postojećim standardima, istovremeno ispunjavajući sve zahteve propisane zakonom: ISO 9001, ISO14001 i ISO18001.

Rukovodstvo firme je odgovorno za funkcionisanje i implementaciju programa. Rukovodstvo gleda na službenike kao na integralni deo implementacije sistema kvaliteta i bezbednost okoline. Za ostvarenje ovih ciljeva, ono će ih obaveštavati o raznim zahtevima kroz treninge i dajući lični primer.

Rukovodstvo će osigurati objavljivanje svoje politike na web sajtu, tako da je poznata svima koje ova materija interesuje. Dodatno, kompanija će se starati da ograniči rizike koji se mogu pojaviti u procesu proizvodnje, kao i prateće ekološke i bezbedonosne efekte, oslanjajući se na najbolju moguću tehnologiju, upotrebljavajući adekvatne sirovine na optimalan način, stalno poboljšanje fabričkih procedura u cilju uštede energije i vode i smanjujući količinu otpadaka, uključujući otpadne vode.

U okviru aktivnosti firme, posebna pažnja će se poklanjati na proizvodnju i relevantne procese u toku svih faza proizvodnje, isporuke i uklanjanje kako bi se osigurala bezopasnost radnika u svakoj fazi procesa.

U cilju praćenja stepena kvaliteta rukovodstvo će pratiti sledeće aktivnosti:

  • Rutinska kontrola kvaliteta sirovina, procesa proizvodnje i snabdevanje
  • Otkrivanje kvarova i odstupanja u realnom vremenu, kako bi se ograničili i sprečili rizici
  • Sabiranje i analiza podataka u cilju stalnog poboljšanja
  • Asistencija pri optimalizaciji primene, dozvoljavajući partnerima da rade sa proizvodima firme i asistirajući im gde i kada je potrebno

Ciljevi postizanja kvaliteta firme kroz posvećenost stalnim poboljšanjima:

  • Isporuka klijentima proizvoda visokog kvaliteta na vreme
  • Efikasna proizvodnja i optimalna upotreba materijala i energije
  • Sprečavanje radnih i okolnih nezgoda u toku procesa proizvodnje i relevantnih aktivnosti

Ilan Keshet Generalni Direktor