You are here:

O NAMA

RUSTABOUT NUDI REŠENJA KOJA OMOGUĆUJU EKONOMIČAN, BEZBEDAN, EKOLOŠKI I EFIKASAN NAČIN ZA ZAŠTITU OD KOROZIJE U KORENU, OMOGUĆUJUĆI FIRMAMA DA SMANJE TROŠKOVE RADNE SNAGE I ODRŽAVANJA U ISTO VREME ELIMINIŠUĆI ŠTETU ZA OKOLINU I ZDRAVLJE.

Green ICPS, izumitelj i proizvođač CORRIZON BASE-a, je osnovan 2015. godine sa ciljem da revolucionarno transformiše tradicionalnu industriju zaštite od korozije i održavanja. Sada, kompanija proširuje broj kupaca i prodajnu mrežu u isto vreme održavajući kontinuiranost isporuke svojih proizvoda postojećim mušterijama.

Pre osnivanja Green ICPS-a, osnivači firme su tokom više godina vodili istraživačke i eksperimentalne radove što dokazuje dugovečnost Green proizvoda.

Posvećeni smo pružanju našim klijentima visokokvalitetnog, efikasnog i brzog rešenja njihovih problema sa korozijom.

Naša firma ima više komplementarnih proizvoda koji uključuju Corrizon, Coririzon Top Coat, Corrizon Hybrid i Corrizon Concrete. Ovi proizvodi nam omogućuju da ponudimo rešenja za široku lepezu industrijskih potreba, uključujući mornarička i lučka postrojenja, mostove, rudarstvo, naftu i gas, aerodromska postrojenja, rezervoare za gorivo, cement, građevinu i još mnogo više.

Naš najpoznatiji proizvod je Corrizon Base za koji smo dobili UL Green Guard Gold sertifikaciju.

Upotreba naših proizvoda pruža našim klijentima znatne prednosti kao što su uštede, upotreba bezbednih proizvoda za okolinu, smanjenje zagađenja.

RUSTABOUT BALKANS D.O.O.

JE NOVOOSNOVANA FIRMA U BEOGRADU, ČIJI ZADATAK JE DA NA NAJEFIKASNIJI NAČIN OSLOBODI SRBIJU OD RĐE.

U tesnoj saradnji sa matičnom firmom Green ICPS Ltd., RustAbout Balkans svakodnevno obaveštava svoje klijente o novinama u proizvodnji i procedurama, kao i novim referencama i iskustvima u celom svetu.

Za naše tržište smo prethodno obezbedili odgovarajuće domaće kredibilne sertifikate.

Naš zadatak je i da našim kupcima blagovremeno isporučimo proizvode po najstrožim kvalitativnim standardima.

 

Rustabout Balkans d.o.o.              info@rustabout.rs

Bul. despota Stefana 11

11000 BEOGRAD

 

General Manager: Goran Takač.              gtakatch@rustabout.rs

 

ZA VIŠE INFORMACIJA, KONTAKTIRAJTE NAS.